حجت الاسلام امین دین(مسؤول مرکز ارتباطات و بینالملل حوزههای علمیه قم)، دکتر مهدی خواجه پیری(مدیر مرکز بینالمللی میکروفیلم نور هندوستان)و هیأت همراه از حوزه علمیه قم به همراه مدیر حوزه ریاست دانشگاه از مجموعه موزه و اسناد کتابخانه مرکزی مرکز اسناد دانشگاه بازدید کردند. دکتر خواجهپیری ضمن بازدید و بررسی اسناد و کتب خطی موزه اظهار کرد اسناد،کتب خطی، عکسها و اسلایدهای موجود در این کتابخانه جز یکی از غنیترین مجموعههای موجود در کشور است. وی همچنان بیان داشت، این مجموعه به لحاظ حفاظت و نگهداری، مجموعهسازی و همچنین محل نگهداری در وضعیت مطلوبی قرار دارد. ضمن اینکه برای نگهداری مطلوبتر پیشنهاداتی ارائه نمودند. حجت الاسلام امین دین پس از بازدید از مجموعه فوق، ضمن تقدیر از دانشگاه به خاطر توجه ویژه به کتب خطی، اسناد و عکسها بر ایجاد و توسعه ارتباط بین حوزههای علمیه و دانشگاه تاکید نمودند. همچنین ایشان بیان داشتند حوزه علمیه آمادگی خود را به منظور انتشار کتاب از عکسها و سایر اسناد مرتبط که در این کتابخانه وجود دارد اعلام مینماید. در پایان دکترتشخوریان ضمن تشکر از حضور هیأت بازدیدکننده بیان داشتند امیدواریم این گونه بازدیدها موجب ارتباط بیشتر حوزههای علمیه و مراکز اسناد در کشور شود.
گفتنی است، مرکز بینالمللی میکروفیلم نور، طی چهلسال فعالیت خود که مطابق با امر مقام معظم رهبری (دامت برکاته) است، بهمنظور پاسداری از زبان فارسی و حفظ میراث مکتوب ایرانی-اسلامی در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در هند راهاندازی شده است. این مرکز، مهمترین هدف خود را بر مستندنگاری از منابع مکتوب و مرمت و احیای آنها متمرکز کرده است.
فعالیتهای علمی و فرهنگی این مرکز همزمان با چهارصدمین سالگرد درگذشت علامه شهید قاضی نورالله شوشتری، عالم و شاعر ایرانی در هند، آغاز و بهپاس خدمات این شخصیت برجسته، نام «مرکز بینالمللی میکروفیلم نور» برای آن برگزیده شد. این مرکز به حفظ، معرفی و احیای میراث ایرانی-اسلامی میپردازد. در سال ۱۳۹۹، با تأسیس دفتر در تهران، دامنه فعالیتهای خود را گسترش داد و درحال حاضر بهدنبال ارتباط با مراکز و کتابخانههای کشورهای مختلف ازجمله روسیه، قزاقستان، عراق و بوسنی است. همچنین این مرکز در نظر دارد با ایجاد راههای ارتباطی مجازی، تجربههای خود را به اشتراک گذاشته و دسترسی به تمامی منابع موجود را برای محققین، اساتید، طلاب و دانشجویان تسهیل کند و به این ترتیب فرآیند تعاملات علمی و فرهنگی خود را افزایش دهد.